SYKKELFERIE I FRANKRIKE

PÅ EGEN HÅND I LANGUEDOC

VÆR DIN EGEN TUROPERATUR – DET ER ENKELT OG MORSOMT!

Du trenger slett ikke kunne fransk for å ha en fin sykkelferie i dette området. Franskmenn er blitt mye flinkere til å snakke engelsk i de senere årene, spesielt de unge.

Boken gir informasjon om flyplasser og hvordan du finner fram videre til basen din. Nå flyr Ryanair direkte fra Rygge til Béziers to ganger i uken, så det er lett å komme seg til våre områder.

Det gis råd om hvordan du finner bosted og hvordan du lett kan bestille det på nettet. Du får eksempler på gode bosteder i landsbyene som er valgt som base. Sykkelturene er rundturer med start og mål i den samme landsbyen, og derfor gis det en oversikt over hvilke andre landsbyer som ligger i tilknytning til turene. For de kan også brukes som base/bosted. Du kan velge blant bosteder i alle prisklasser.

Å få leid en god sykkel er ikke noe problem, og du får vite hvordan du bestiller på nettet før du drar hjemmefra.

Boken har gode kart som er lette å følge. Men det er alltid nyttig med egne kart, og du får vite hva slags kart du evt. kan anskaffe deg, og hvor de kan bestilles. Da kan du også legge opp dine egne turer neste gang du er på sykkelferie.

 

kart flyplasser

Sykkelutleieren i Paraza