SYKKELFERIE I FRANKRIKE

PÅ EGEN HÅND I LANGUEDOC

Birgitta Elfström og hennes mann arrangerer et interessant malekurs med Jan van Boeckel i juni. Han er kunstlærer og forsker og underviser i såkalt Wildpainting.

Wildpainting betyr å male naturen, og å prøve å male den på en overraskende måte. Målet er å nå estetikken og kraften i landskapet gjennom å tenke oss bort fra den vanlige måten og teknikken å male på, f. eks det at bladene er grønne og himmelen blå. I stedet skal vi oppleve på nytt, dypere og dypere inn i motivet. På denne måten ligner arbeidsformen noe mellom meditasjon og å oppdage verden slik et barn gjør det.

Jan van Boeckel er kunstlærer og forsker og har lang erfaring med å undervise i wildpainting. Som forsker er han også tilknyttet Research Group on Arts-Based Environmental Education at Aalto University, School of Arts, Design and Architecture in Helsinki.

Jan van Boeckel

Jan van Boeckel

 

Kurset begynner lørdag 14. juni og slutter 20. juni. RyanAir flyr fredager og mandager til Béziers, så dette er praktisk også for nordmenn, og vi er hjertelig velkommen, sier Birgitta! Det blir vernissage og svensk midtsommerfest med franske smaker.

Klikk her for å få mer informasjon om det praktiske: Färgrika dagar i sydfrankrikes inspirerande landskap. På Birgitta og Johans side kan du lese mer om Bize-Minervois: http://flodhuset.se. Du kan også leie huset deres på et annet tidspunkt.

Hvorfor ikke kombinere sykkelferien med et malekurs? Eller omvendt? Bize-Minervois er et perfekt sted å ha som base for en sykkelferie. Og helt sikkert ideelt for de som vil male også!

Du vil få gode opplevelser med vakker natur, god mat og vin. Områdets spennende historie og rike kultur vil gjøre inntrykk. Kanskje blir du like bergtatt som vi er. Les mer i boken min: «Sykkelferie i Frankrike – På egen hånd i Languedoc», se www.sykkelferie-frankrike.com. Her får du vite alt du trenger for å planlegge en spennende sykkelferie i området.

En kommentar til “Malekurs i Bize-Minervois”

  1. Lotte Preisler sier:

    Kære Jer.
    Jeg er på udkig efter et malekursus i Minervois. Kender I til nogle, juli eller august?
    Så vil jeg være meget glad.
    Venligst

Gi en kommentar