SYKKELFERIE I FRANKRIKE

PÅ EGEN HÅND I LANGUEDOC

På sykkelferie i Minervois-området? Da har du kanskje lyst til å oppleve noe mer enn bare sykling. Konsertene ved dette staselige vinslottet er verdt å få med seg. Det ligger i nabobyen til Bize-Minervois, Ginestas. Musikken er variert, alt fra kor til jazz. Konsertene holdes enten ute på på den vakre gårdsplassen eller i det gamle vinlageret som er en opplevelse i seg selv. Samtidig kan du få servert et utsøkt måltid, laget av vertinnen Sasha, som er utdannet kokk. Ektemannen Tim er også musiker og er spesialist på å skaffe de rette musikerne til konsertene. 

Paret arrangerer brylluper hele året. Særlig unge briter liker å gifte seg her i disse romantiske omgivelsene. Slottet er restaurert med god smak, samtidig som det opprinnelige og historiske er bevart. Det drives også variert turisme, utleie av leiligheter og rom med frokost. Store grupper av syklister kan ta inn her.

Her er programmet for konsertene denne sommeren:

Pratx 2015 del 1

summercons_2fr(1)

del 3 prg

Klikk på linkene for å få vite mer om musikken:

Calumettehttp://www.calumettemusic.com:

Calumette 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

European Jazz Quartet: www.pitchplotmusic.com/portfolios/jeroen-pek-european-quartet

JPEQ

 

Vallure: https://soundcloud.com/vallure-yasssir-liam/sets/the-sights

Vil du se hva som foregår av konserter på Restaurant L’es Pratx når du er på de kanter: se http://www.lespratx.com. Det er bare å ringe Sasha på tlf. 0033-468.33.90.76 og melde seg på. Se også www.facebook.com/RestaurantEsPratx.

 

 

 

Gi en kommentar